Cursuri MikroTik

RB952-5ac2nD

MikroTik Certified Network Associate

Intră în lumea MikroTik. MTCNA este curs de bază, este obligatoriu pentru a putea obține certificările necesare ulterioare. Cursul conține module despre gama de produse MikroTik, utilizarea lor, caracteristici tehnice. Este acordată atenție aplicațiilor MikroTik care ne ajută la managementul lor în cazul reinstalării RouterOS, configurării dar și a testelor de performanță. Sistemul de operare RouterOS este studiat atât pentru a putea face primele setări, pentru a putea proteja routerul, să asigurăm o echitate în utilizarea canalului de internet și să asigurăm VPN între locațiile necesare. Se va studia rutarea statică pentru a puttea înțele principiul de rutare și a crea rutele necesare pentru ca echipamentele noastre să poată comunica în orice împrejurări.

MikroTik Certified Wireless Engineer

Ai o rețea wireless care tot îți dă bătăi de cap. Știm că ești deranjat mereu că merge prost sau nu mai merge. Ia o pauză de 3 zile și vino să discutăm despre rețelele wireless pe echipamente MikroTik. Ai RouterBoard-urile au o gamă largă de produse de 2.4 Ghz, 5 Ghz sau 60 Ghz. Vei uita pe mulți ani înainte de problemele legate de rețeaua wireless. Ai nevoie de un access point pentru oaspeți? Nu mai trebuie să scoți bani din buzunar, acum pe acelați AP poți separa rețelele logic în așa fel securitatea ta nu va mai fi o problemă. Poți câștiga bani să vinzi internet altora fără sa mai stai de vorbă cu ei. Serviciu de hotspot intgrat cu Pay gates sau PayPal. Vrei să știi mai multe despre asta? Urmează butonul de mai jos.

LHG5-Mikrotik Wireless Antena

MikroTik Certified Routing Engineer

Ești față în față cu problema. Extinderea pe care o are compania ta este rapidă, iar echipamentele care le ai sunt greu de configurat și monitorizat. Cursul Routing Engineering este pentru tine. Vei învața cu să faci un Fail over funcțional, să extinzi rapid rețeaua folosind protocoalele de routare dinamică, sau cum să previi niște bucle care pot aparea din cauza lipsei de experiență sau oboselei. Echipamentele MikroTik au o capacitate de rutare suficientă pentru segmentul de piață SOHO, corporativ mic și corporativ mare. Află tot ce nu ai știut, crează o rețea funcțională și făți timp liber pentru lucrurile care îți plac.

MikroTik Certified Traffic Control Engineer

Tot mai stai cu frica să nu-ți spargă cineva rețeaua. Te gândești că un sistem de securitate costă scump. La moment ai vrea să investești în dezvoltarea afacerii....sau poate ai un șef zgârcit? Tot ce ai nevoie este să înveți cum să faci routerul tau MikroTik să îți protejeze rețeaua. Filtre, NAT, Mangle, Radius, DHCP dacă toate astea îți spun ceva atunci înscrie-te la cursul MTCTCE

CCR1036-8G-2S+
RB1100AHx4 Dude Edition

MikroTik Certified User Management Engineer

Chiar dacă dai internet gratuit, de ce să nu primești un like pentru pensiunea unde lucrezi sau o deții. Sau poate primești o bază de clienți potențiali. Legea te impune să ai grijă de adresa IP să nu fie fraudată. Multe întrebări depre cum aș scoaate foloase din rețeaua pe care o dețin sau o administrez. Cum să ne facem viața mai usoară în caz că livrăm internet. Ce să facem cu acei clienți care nu mai plătesc. Acum e simplu. MikroTik face totul pentru tine. Hai să vezi cum.